+31 180 620211 / +31 180 626845

Monitoring

Uw flexibele partner in het ontwerpen en produceren van state of art meetsensoren, systemen en software voor research, baggerij en offshore industrie

“Ons streven is het om onze horizon te verbreden, voorbij het routinematige werk”

Wij richten ons op de behoeften van onze klanten, en zijn constant bezig met ontwikkelen van onze kennis en producten. Zodoende zijn wij steeds meer inzetbaar als aanbieders van een totaal systeem, gebaseerd op de meest geavanceerde producten en diensten.

Robuuste systemen, ter voorkoming van storing en problemen

Zware industrie zoals staalwalserijen, maar ook de Offshore olie en gasexploitatie en de baggerij gebruiken complexe installaties, met vaak hoge vermogens dichtheden.  

De bedrijven in deze industrieën stellen hoge tot zeer hoge eisen aan de betrouwbaarheid en inzetbaarheid van hun machines.  Het nauwkeurig en onder alle omstandigheden nauwkeurig en reproduceerbaar meten van parameters zoals kracht, verplaatsing, hoek en andere mechanische waarden van groot belang.  

Tegelijkertijd zijn de omstandigheden waarin deze apparatuur moet werken extreem te noemen. Zand, zee zout en grote temperatuursverschillen en drukken maken het niet gemakkelijk om, constant, en op ieder moment de juiste waarde te produceren.  Techno Fysica is echter als geen ander in staat om hun meetsensoren en meetassen zodanig te produceren dat deze volstrekt onafhankelijk van de externe condities steeds weer de juiste waarden kunnen produceren. Dit is het resultaat van tientallen jaren ervaring en het als geen ander kennen van de omstandigheden.

Techno Fysica’s expertise in de baggerij en offshore

Reeds gedurende meer dan 25 jaar is Techno Fysica reeds actief in de wereld van de baggerij, offshore en hoogovens. Niet alleen ontwikkelen en leveren wij hiervoor systemen, maar onze kennis is ook gebaseerd op jarenlange ervaring als trouble shooters en meetbedrijf in deze wereld. Zodoende hebben wij de kennis ontwikkeld waarop de ontwerpen van onze meetsystemen voor deze “moeilijke” industrie zijn gebaseerd.

Voor de gebruiker betekend dit dat de door Techno Fysica ontwikkelde systemen op het lijf geschreven zijn voor de vereiste toepassing. Iets, wat geen andere leverancier van een meetsensor kan garanderen.

Enkele voorbeelden van  door Techno Fysica ontwikkelde meetsystemen 

Wij hebben custom-made meetsystemn systemen geleverd voor:               

Bewaken van krachten in afmeersystemen, kettingen, tensioners, kranen, lieren, en zuigbuizen.

Bepalen van de positie van oil rigs, Jackets, Ankers, zwaartepunt van platforms en zuigbuizen.

Het meten van hoeken, verplaatsing, uitvoerlengtes

Conditie bewakingssystemen van voortstuwingsinstallaties, turbines en andere installaties.

Bewakingssystemen welke registratie van signalen starten wanneer een bijzonder evenement of ingestelde waarde overschreden wordt

Surveys en registratie van trillingssignalen, vermogen, temperatuur, verplaatsing, spanning enzovoort.

Onze meetervaring 

Techno Fysica BV heeft ervaring in het meten van vrijwel elke mechanische parameter, en op vrijwel elk object/scheepsvorm. Wij doen dit over de gehele wereld.

Onze specialisten gebruiken de modernste soft- en hardware middelen, kennen alle procedures en elk bedrijf. Indien nodig, reizen zij op afroep binnen 24 uur de gehele wereld over om u te helpen met het oplossen van een probleem, een storing, of het vinden van een invulling van uw wensen op het gebied van meten en registeren.

Wij zijn voorwaar trots op een lange lijst met tevreden klanten.